Home > Recepten

Vleessalade 1

300 gr hamlappen

1 banaan

2 schijven ananas

2 el rode kersen

100 gr champignons

1 blik asperges

1 tl pindakaas

zout en peper naar smaak

1 el tomatenketchup

paprikapoeder naar smaak

citroensap naar smaak

kerrie naar smaak

2 el mayonaise
  • Omschrijving recept: Salades; Vleesgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Braad de hamlappen, laat ze afkoelen en snijd het vlees in kleine stukjes.

Kook de in plakjes gesneden champignons 2 minuten.

Snijd de banaan in plakjes en de ananas in stukjes.

Schep het vlees, de ananas, de kersen, champignons, bananenplakjes en asperges voorzichtig door elkaar.

Roer een sausje van de mayonaise met de pindakaas, tomatenketchup, citroensap, peper, zout, paprikapoeder en kerrie en schep het sausje

door de salade.

Garneer met wat achtergehouden kersen, ananas en asperges.