Lamsgehakt, Indisch |
|
600 gr lamsgehakt 50 gr gekookte witte rijst 1 ei 1 fijngesneden schijf ananas 1/2 kleine geschilde, fijngesneden mango 1 fijngesneden Spaanse peper 1 el kerriepoeder 1/4 tl komijnpoeder zout, peper 1/4 tl versgemalen nootmuskaat 1 tl fijngehakte groene peperkorrels 5 el olie |
|
BereidingVermeng het gehakt met de rijst, het ei, de ananas, mango, Spaanse peper, kerrie, komijn, zout, peper, nootmuskaat en de peperkorrels.Vorm van dit mengsel 8 ovale schijfjes en druk die goed aan. Verhit de olie en bak de vleeskoekjes op hoog vuur rondom bruin. Temper het vuur en bak het vlees nog ± 10 minuten; keer de schijven halverwege. NotitiesLekker met gekruide aardappelpuree. |
Home > Recepten