Spaghetti met gehaktballen |
|
750 gr rundergehakt 50 gr broodkruim 1 tl oregano peper 2 tl zout 1 ei 3 el zonnebloemolie 9 dl tomatensaus 450 gr spaghetti geraspte kaas |
|
BereidingVermeng het gehakt, broodkruim, de oregano, peper en zout en maak het aan met ei.Maak van het gehakt ballen van ca 3 cm. Bak de ballen in een ruime koekenpan in 2 eetlepels olie goudbruin; schep het overtollige vet af. Voeg de tomatensaus toe en kook de ballen al roerende hierin. Draai het vuur lager en laat het gehakt 10 minuten afgedekt sudderen. Kook de spaghetti in een ruime pan met zout beetgaar. Laat uitlekken en meng er de rest van de olie door. Schep over in een verwarmde schaal. Verdeel de gehaktballen en de saus over de spaghetti. NotitiesServeer met geraspte kaas. |
Home > Recepten