Home > Recepten

Tournedos met champignons 1

2 bakjes champignons

50 gr boter

4 biefstukjes

10 sprietjes bieslook

3 takjes peterselie

3 el crème fraîche
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de champignons in dunne plakjes.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes in ca 4 minuten bruin.

Leg de biefstukjes op een warme schaal en strooi er zout en peper over.

Houd ze warm.

Bak de champignons in het bakvet al omscheppend in ca 5 minuten gaar.

Knip de bieslook en takjes peterselie erboven fijn.

Breng op smaak met zout en peper.

Schep de champignons over de biefstukjes.

Roer de crème fraîche door het bakvet, laat dit aan de kook komen en schenk het over de champignons.

Lekker met gebakken krieltjes en gemengde salade.