Home > Recepten

Boeuf Stroganoff 2

400 gr biefstuk

1 bakje champignons

50 gr boter

zout en peper

1 ui

1 teentje knoflook

1 rode paprika

1 tl mosterd

1 tl citroensap

1 bekertje zure room

1 el fijngehakte peterselie

1 1/2 el tomatenpuree
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de biefstuk en champignons in smalle plakjes.

Verhit de boter en bak de champignons en de biefstuk 5 minuten.

Neem ze uit de pan en bestrooi met peper en zout.

Bak de gesnipperde ui, knoflook en in reepjes gesneden paprika 5 minuten.

Schep er de mosterd, het citroensap, de zure room, tomatenpuree, biefstuk en champignons bij en laat ze door en door warm worden.

Strooi er tenslotte de fijngehakte peterselie over.