Goulash 4 uit de magnetron |
|
350 gr mager rundvlees 2 uien 30 gr boter tijm peper, zout, paprikapoeder 1/2 dl water 3 eetlepels tomatenketchup tabasco 1 theelepel azijn 1 laurierblad 1/2 dl witte wijn 2 tomaten |
|
BereidingSnijd het vlees en de uien in kleine stukjes.Smelt de boter in 1 minuut op HOOG (100%). Roer de uien door de boter en laat ze onafgedekt glazig worden in 4 minuten op HOOG (100%). Strooi intussen zout, peper en paprikapoeder over het vlees. Roer het vlees door de uien en zet dit onafgedekt 4 minuten in de magnetron op MIDDEN (50%). Het vlees moet nu niet meer rood zijn. Doe de overige ingredienten door de goulash, behalve de tomaten. Even goed doorroeren en afgedekt l 1/2 minuut op HOOG (100%) zetten, gevolgd door 20 minuten op MIDDEN LAAG (30%). Voor het einde van de tijd de gepelde tomaten in stukjes toevoegen. |
Home > Recepten