Tropische schotel uit de magnetron |
|
20 gr boter 1 ui 1/2 rode en 1/2 groene paprika 2 tomaten 150 gr hamlappen 100 gr pindakaas 150 cc water 50 gr taugeh 1 banaan 1 theelepel sambal peper, zout, ketoebar |
|
BereidingSmelt de boter in een schaal 30 seconden op HOOG (100%).Snijd de ui, paprika en tomaten in kleine stukjes. Roer de groenten door de gesmolten boter, dek de schaal af en bak dit in 3 minuten op HOOG (100%). Snijd de hamlap in kleine blokjes en voeg deze toe aan de groenten. Zet de schaal afgedekt terug in de magnetron 2 minuten op HOOG (100%). Voeg de pindakaas en het water toe en laat dit sudderen in de magnetron 5 minuten op MIDDEN LAAG (30%). Voeg tot slot de taugeh, banaan in plakjes en de sambal toe. Zet de tropische schotel terug in de magnetron voor 2 minuten op HOOG (100%). Roer alles goed door en serveer deze schotel met rijst en verse ananas. |
Home > Recepten