Zalmforel met gorgonzola uit de magnetron |
|
4 stengels bleekselderij 150 gr sugar snaps of peultjes 200 gr prei 2 zalmforelfilets 1 eetlepel mosterd peper, zout 30 gr boter 150 gr gorgonzola 2 eetlepels fijngesneden peterselie |
|
BereidingSnijd de bleekselderij in plakjes, haal de sugar snaps af en snijd de prei in ringen.Wrijf de zalmforelfilets in met de mosterd en bestrooi ze met peper en zout. Smelt de boter onafgedekt in 1 minuut op 700 Watt. Leg de zalmforelfilets in de schaal en schik de groenten eromheen. Bestrooi de groenten met wat peper en zout. Laat de zalmforelfilets en de groenten afgedekt in 12 minuten op 400 Watt gaar worden. Verdeel 2 minuten voor het einde van de bereidingstijd de verkruimelde gorgonzola over de vis. Bestrooi het geheel met peterselie. |
Home > Recepten