Home > Recepten

Salade met Apetina-feta, Griekse

Voor de salade:

4 tomaten (± 275 gram) in plakjes

1/2 komkommer (± 150 gram) in plakjes

150 gram Apetina-feta in stukjes gesneden

75 gram zwarte olijven



Voor de dressing:

3 eetlepels olie (bijvoorbeeld olijfolie)

1 eetlepel versgeperst citroensap
  • Omschrijving recept: Salades; Kaasgerechten; Grieks
  • Bron: Feta-Encyclopedie - Albert Heijn

Bereiding

Salade:

Schik de plakjes tomaat en komkommer op vier bordjes, verdeel de feta erover en garneer de salade met de zwarte olijven.



Dressing:

Klop de olie en het citroensap met een garde door elkaar.



Afwerking:

Schenk de dressing over de salade.

Notities

Tip: U kunt de salade ook 1=2 uur afgedekt in de koelkast laten intrekken.