Appeltaartje met Blanche, kruidig |
|
4 plakjes bladerdeeg 1 bosuitje 2 appels Jonagold 1 theelepel tijm zwarte peper 250 g kaas Blanche (een soort Camembert) olie om in te vetten |
|
BereidingSnij de bosui in ringetjes. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij 1 appel in stukjes en 1 in schijfjes. Roer bosui, appelstukjes, tijm en peper door elkaar.Snij de kaas in plakjes. Vet de vormpjes in en bekleed met bladerdeeg, overtollig deeg langs de rand afsnijden. Leg 1/3 kaas erin, dan het appelmengsel, dan de appelschijfjes in een cirkel, dan de rest van de kaas. Verwarm de oven voor op 200° en bak de taartjes in 20 minuten goudbruin en gaar. BenodigdhedenNodig: 4 lage taartvormpjes van 10 cm doorsnede. |
Home > Recepten