Artisjokragoût met ham, peterselie en koriander |
|
1 blik (400 g) artisjokbodems 3 bosuitjes 1 dl droge witte wijn 380 ml vleesfond 150 g beenham in iets dikkere plakken 15 g verse peterselie 7.5 g verse koriander 200 ml creme fraiche 4 lepels allesbinder zout peper |
|
BereidingLaat de artisjokken goed uitlekken. Snij de bosui in dunne ringetjes.Breng in een steelpan bosui, wijn en fond aan de kook en laat in 5 minuten iets inkoken. Snij de ham in reepjes. Knip peterselie en koriander fijn. Snij de artisjokbodems in vieren. Roer de crème fraîche door het wijnmengsel en laat ca.1 minuut zachtjes meekoken. Voeg artisjokken, ham, peterselie en koriander toe. Roer allesbinder erdoor en verwarm nog ca.1 minuut. Op smaak brengen met zout en peper. NotitiesLekker met pasta of rijst |
Home > Recepten