Zuurkoolschotel met shoarmavlees, romige |
|
25 g boter 200 g shoarmavlees 100 g wortelen 1.5 dl melk 1/2 zakje aardappelpuree Maggi 125 ml creme fraiche 3 lepels blanke rozijnen 260 g gekookte wijnzuurkool 50 g geraspte oude kaas boter om in te vetten |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 225°.Bak het vlees 3 minuten in de boter. Snij de worteltjes in dunne plakjes en doe bij het vlees, bak 3 minuten. Maak met melk en 2 dl water de aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing. Neem het vleesmengsel van het vuur en roer de crème fraîche erdoor. Schep de rozijnen door de zuurkool. Vet een ovenschaal van 1 l in, verdeel het vleesmengsel over de bodem, schep de zuurkool erop en verdeel de aardappelpuree erover. Bestrooien met kaas. Laat 15 minuten in de oven. |
Home > Recepten