Home > Recepten

Casserole van venkel met kabeljauw

600 g krielaardappels

40 g boter

3 lepels peterselie

1 ui

1 blikje tomatenpuree

225 ml kruidenbouillon

200 g gehalveerde champignons

2 venkelknollen in grote stukken

4 ontvelde tomaten in parten

500 g kabeljauwfilet in blokjes

zout

peper

1 theelepel tijm
  • Omschrijving recept: Visgerechten
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Bron: Vismarkt

Bereiding

Aardappelen met zout gaar koken in ± 20 min. Aardappelen afgieten, 15 g boter en 2 el peterselie erdoor roeren. 25 g boter verhitten en ui hierin ±5 min. bakken.

Tomatenpuree en bouillon erdoor roeren.

Champignons, venkel, tomaat, vis, zout, peper en tijm toevoegen.

Vis met deksel op pan ± 15 min. zachtjes laten stoven.

Voor serveren met 1 el peterselie bestrooien.

Serveer de peterselie-aardappeltjes erbij.