Casserole van venkel met kabeljauw |
|
600 g krielaardappels 40 g boter 3 lepels peterselie 1 ui 1 blikje tomatenpuree 225 ml kruidenbouillon 200 g gehalveerde champignons 2 venkelknollen in grote stukken 4 ontvelde tomaten in parten 500 g kabeljauwfilet in blokjes zout peper 1 theelepel tijm |
|
BereidingAardappelen met zout gaar koken in ± 20 min. Aardappelen afgieten, 15 g boter en 2 el peterselie erdoor roeren. 25 g boter verhitten en ui hierin ±5 min. bakken.Tomatenpuree en bouillon erdoor roeren. Champignons, venkel, tomaat, vis, zout, peper en tijm toevoegen. Vis met deksel op pan ± 15 min. zachtjes laten stoven. Voor serveren met 1 el peterselie bestrooien. Serveer de peterselie-aardappeltjes erbij. |
Home > Recepten