Home > Recepten

Makreel met groene pasta, gegrilld

4 schoongemaakte makrelen (of zalm)

1 a 2 lepels olie

grof zeezout

verse koriandertakjes

limoenpartjes

85 g koriander met wortels

45 g munt

8 knoflooktenen

2 theelepels djinten

1 theelepel suiker

1 theelepel zout

0.85 dl limoensap

5 gehakte kleine groene chilipepertjes zonder zaad

100 g creamed cocoanut

1/2 avocado in blokjes
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Deegwaren; Barbecue
  • Bron: Het Conran-kookboek

Bereiding

Pureer alle ingredienten voor de puree in de keukenmachine en zet afgedekt in de koelkast.

Bestrijk de vis met wat olie en bestrooi met zeezout, grill/barbecue 5-7 minuten aan elke kant tot het vel knapperig is.

Leg de vis op een schaal, garneer met koriander en limoen en dien de pasta apart op.