Home > Recepten

Gwoo lo yue lau (Chinese vis)

2 theelepels maïzena

peper

zout

1 schijf stevige meloen

1 ui

knoflook

olie

gemberwortel

340 g tomaat uit blik

1 lepel donkere chinese sojasaus

1.2 lepel rijstazijn

1/2 lepel suiker

1/2 dl water

800 g visfilet

zout

vijfkruidenpoeder

ei

maïzena

olie
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Chinees

Bereiding

Bak een gesnipperd ui en knoflook in olie voor 2 minuten, voeg djahé, 340 g tomaat uit blik, 1 lepel donkere sojasaus, 1½ lepel rijstazijn, ½ lepel suiker en ½ dl water toe en pruttel 5 minuten.

Wrijf 800 g visfilet in met zout en vijfkruidenpoeder, haal door geklopt ei en maïzena en bak in olie.

Bind de tomatensaus met 2 theel. in water aangelengde maïzena en breng op smaak met peper en zout.

Meng 1 schijf stevige meloen in schijfjes door de saus en geef bij de gebakken vis.