Gwoo lo yue lau (Chinese vis) |
|
2 theelepels maïzena peper zout 1 schijf stevige meloen 1 ui knoflook olie gemberwortel 340 g tomaat uit blik 1 lepel donkere chinese sojasaus 1.2 lepel rijstazijn 1/2 lepel suiker 1/2 dl water 800 g visfilet zout vijfkruidenpoeder ei maïzena olie |
|
BereidingBak een gesnipperd ui en knoflook in olie voor 2 minuten, voeg djahé, 340 g tomaat uit blik, 1 lepel donkere sojasaus, 1½ lepel rijstazijn, ½ lepel suiker en ½ dl water toe en pruttel 5 minuten.Wrijf 800 g visfilet in met zout en vijfkruidenpoeder, haal door geklopt ei en maïzena en bak in olie. Bind de tomatensaus met 2 theel. in water aangelengde maïzena en breng op smaak met peper en zout. Meng 1 schijf stevige meloen in schijfjes door de saus en geef bij de gebakken vis. |
Home > Recepten