Home > Recepten

Kaastortellini met garnalen-roomsaus

1 eetlepel olijfolie

zout

500 g tortellini met kaas

1/4 l visbouillon

1/4 l slagroom

peper

1 eetlepel citroensap

200 g gepelde garnalen

2 eetlepels fijngehakte dille

2 citroenen
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Sausjes
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Bron: Carola Thomas

Bereiding

Breng in een pan ruim water met olijfolie en zout aan de kook. Kook de tortellini in 8-12 minuten beetgaar.

Breng de visbouillon en de slagroom in een grote pan aan de kook en kook dit op hoog vuur tot de helft in. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.

Giet de tortellini af. Schep de garnalen en de dille door de saus en warm het geheel goed door. Snijd de citroenen in plakjes.

Schep de tortellini op vier borden en verdeel de saus erover. Garneer met de plakjes citroen.

Notities

Lekker met gemengde salade