Kabeljauw met gemengde groenten, Oosters |
|
1 struikje tah tsai 1/2 zakje verse koriander 1 limoen 125 g taugeh 500 g kabeljauwfilet 1 groene peper zeezout zwarte peper 2 lepels sojasaus |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 200°.Spreid het bakpapier uit over de aanrecht. Was de tah tsai en scheur in kleine stukken. Knip de koriander in een kopje. Boen de limoen schoon en rasp de schil. Meng tah tsai, taugeh, koriander en limoenrasp door elkaar en verdeel over het bakpapier. Verdeel de kabeljauw in 4 stukken en leg op het groentemengsel. Snij de peper in reepjes en verdeel over de kabeljauw. Bestrooi de kabeljauw met zout en peper en besprenkel met sojasaus. Vouw de pakketjes dicht en zet 10 minuten in de oven. NotitiesLekker met wilde en witte rijstBenodigdheden4 stukken bakpapier van 25 x 25 cm |
Home > Recepten