Home > Recepten

Pescado en escabeche (Argentijnse vis)

2 uien

knoflook

olie

1 kg visfilet

1 losgeklopt ei

bloem

2 rode spaanse pepers

1/2 theelepel laurier

1/2 theelepel kruidnagelpoeder

1/2 theelepel paprikapoeder

1/2 theelepel oregano

1/4 l visbouillon
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Argentijns

Bereiding

Fruit 2 uien en knoflook en haal ze dan uit de olie.

Snij 1 kg visfilet in repen, wentel door een losgeklopt ei en bloem, bak in de knoflookolie.

Maak een marinade van 2 rode Spaanse pepers, ½ theel. laurier, ½ theel. gemalen kruidnagel, ½ theel. paprikapoeder, ½ theel. oregano en ¼ l visbouillon en marineer de vis een nacht.

Koud of warm in de marinade serveren.