Tajine mqualli 1 (Marokkaanse gestoofde kabeljauw) |
|
4 lepels olijfolie 1 lepel kruidenazijn 2 teentjes knoflook 1 ui 1 theelepel djinten 1 theelepel koriander 1 theelepel kerrie 1 theelepel saffraan 1 theelepel djahe 1/2 theelepel paprikapoeder 1 kg kabeljauw olie 1 dl bouillon partjes citroen takjes munt |
|
BereidingMaak een marinade van 4 lepels olijfolie, 1 lepel kruidenazijn, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 1 theel. djinten, 1 theel. koriander, 1 theel. kerrie, 1 theel. saffraan, 1 theel. djahé en ½ theel. paprikapoeder. Laat 1 kg kabeljauw een nacht marineren.Bak de moten 2 minuten in olie, voeg 1 dl bouillon toe en laat 15-20 minuten stoven. Serveren met partjes citroen en takjes munt. |
Home > Recepten