Home > Recepten

Tajine mqualli 1 (Marokkaanse gestoofde kabeljauw)

4 lepels olijfolie

1 lepel kruidenazijn

2 teentjes knoflook

1 ui

1 theelepel djinten

1 theelepel koriander

1 theelepel kerrie

1 theelepel saffraan

1 theelepel djahe

1/2 theelepel paprikapoeder

1 kg kabeljauw

olie

1 dl bouillon

partjes citroen

takjes munt
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Marokkaans

Bereiding

Maak een marinade van 4 lepels olijfolie, 1 lepel kruidenazijn, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 1 theel. djinten, 1 theel. koriander, 1 theel. kerrie, 1 theel. saffraan, 1 theel. djahé en ½ theel. paprikapoeder. Laat 1 kg kabeljauw een nacht marineren.

Bak de moten 2 minuten in olie, voeg 1 dl bouillon toe en laat 15-20 minuten stoven. Serveren met partjes citroen en takjes munt.