Biefreepjes, Chinees |
|
400 g biefreepjes zout peper 1.5 theelepel djahe 1 winterwortel 1 dikke prei 200 g champignons 100 g taugeh 4 lepels olie 2 tenen knoflook 3 lepels oestersaus 2 lepels citroensap 1 dl rundvleesbouillon 1 lepel chinese sojasaus 2 theelepels maïzena 1/2 lepel donkere sesamolie |
|
BereidingKruid de biefreepjes met zout, peper en gemberwortel.Snij de wortel en prei in julienne en de champignons in plakken. Roerbak de biefreepjes in olie goudbruin, neem uit de pan en bak dan de champignons. Voeg wortel en prei toe en de knoflook, laat al roerbakkend iets slinken. Doe de biefreepjes er weer bij, bak 2 minuten mee en voeg oestersaus, citroensap, bouillon en sojasaus toe, nog 3 minuten koken. Roer de maïzena los met water en roer bij het vlees zodat de saus bindt. Roer de taugeh erbij en breng op smaak met peper en zout. Druppel de sesamolie erover. NotitiesLekker met rijst |
Home > Recepten