Vleessaus met tahoe, gekruid |
|
3 lepels olie 3 teentjes knoflook 7 bosuitjes in ringetjes 1 lepel gehakte gember 250 g mager varkensgehakt 500 g tahoe 250 ml water ¾ theelepels scherpe rode pepersaus 3 lepels ketjap 1 lepel sherry 1 lepel maïzena in 2 lepels water |
|
BereidingSnij de tahoe in blokjes van 1 cm.Verhit de olie in een wok, roerbak knoflook, bosui en gember 1 minuut. Doe het gehakt erbij en bak in 3-5 minuten rul, tot het niet meer roze is. Doe tahoe, water, rode pepersaus, ketjap en sherry erbij. Draai het vuur laag als het begint te koken, doe de deksel erop en pruttel 3 minuten. Roer de aangelengde maïzena erbij en roer nog 3 minuten tot de saus gebonden is. NotitiesLekker met rijst of pasta en groene salade met waterkastanjes |
Home > Recepten