Pot-au-feu 1 |
|
1,5 kg schenkel 1 kg riblap 1 ui 2 kruidnagels bouquet garni 10 peperkorrels 1 stengel bleekselderij 1 kaneelstokje 1 kg mergpijpen 750 g wortel 1 kg prei 500 g meiknolletjes brood augurkjes mosterd |
|
BereidingDoe 1½ kg schenkel en 1 kg riblap met 5 l water in een pan, breng aan de kook, doe er 1 ui & 2 kruidnagels, bouquet garni, 10 peperkorrels, een stengel bleekselderij en een pijp kaneel in.Doe er na 1½ uur 1 kg mergpijpen in een doek bij, na 30 minuten 750 g wortel, 1 kg prei en 500 g meiknolletjes, trek nog ±1 uur. Smeer gebakken brood in met het merg en giet de bouillon erover. Serveer het vlees met augurkjes en mosterd. |
Home > Recepten