Home > Recepten

Runderrollade met rookspek

1 plat stuk rosbief van 750 g

40 g verkruimelde ontbijtkoek

75 g rozijnen

1 theelepel worcestershiresaus

1 ei

zout

peper

paprikapoeder

plakken ontbijtspek

zaanse mosterd

bakboter

6 kleine uien

1 dl rode wijn

1/2 dl rode wijnazijn

2 lepels maïzena

1 dl creme fraiche

peterselie
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Wilma

Bereiding

Bestrijk de rosbief met ontbijtkoek, rozijnen, Worcestersaus, ei, zout, peper en paprikapoeder, rol op, wind het spek erom en bindt met keukengaren. Bestrijk met de mosterd en Worcestersaus.

Braad rondom bruin, bak de uitjes in partjes mee.

Doe de wijn en azijn erbij en stoof in 1 uur gaar.

Bind met maïzena en crème fraîche.

Bestrooien met peterselie.