Kwarteleitjes met kerstomaatjes in sherryazijn |
|
18 kwarteleitjes 1/2 doosje kerstomaten 4 takjes tijm 1 lepel zeezout 1/2 lepel vierseizoenenpeper of zwarte peper 150 ml sherry-azijn |
|
BereidingSpoel de pot af met heet water en soda en laat uitlekken op een droge schone theedoek.Kook de eitjes in 2 minuten hard, laat schrikken, pel ze en laat afkoelen. Was de tomaten en dep ze droog. Spoel de tijm af en dep droog. Leg afwisselend in lagen de eitjes en tomaten in de pot. Strooi er de zout en peper tussen. Steek de tijm ertussen. Schenk de azijn erover tot ca.1 cm onder de rand en sluit de pot. Laat 3 dagen staan. NotitiesOngeopend 3-4 weken houdbaar, eenmaal geopend in de koelkast enkele dagen houdbaar.BenodigdhedenVoor een weckpot van 1/2 liter |
Home > Recepten