Home > Recepten

Broodtaartje met vruchten, Belgisch

4 sneetjes witbrood

2 eieren

1/2 dl melk

1 lepel rozijnen

1 lepel krenten

1 lepel sukade

1 lepel vruchtencompôte

poedersuiker
  • Omschrijving recept: Nagerechten; Belgisch (Vlaanderen)
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd 4 sneetjes witbrood rond.

Klop 2 eieren los met 1/2 dl melk en wentel het brood erdoor.

Leg 2 rondjes in een vuurvaste schaal, beleg die met een mengsel van 1 eetlepel rozijnen, 1 eetlepel krenten, 1 eetlepel sukade en 1 eetlepel vruchtencompote en dek af met de andere rondjes.

Schenk de rest van het vocht eromheen.

Bak het taartje in een op 180°C voorverwarmde oven in ± 10 minuten goudbruin.

Bestrooi ze met poedersuiker.