Bread and butter pudding 1 |
|
6 sneetjes witbrood boter 2 lepel suiker 6 lepels rozijnen 2 lepel sukade 2 lepels rum 2 eieren 3 dl melk 2 lepels suiker 1 lepel suiker nootmuskaat |
|
BereidingBestrijk 6 sneetjes witbrood zonder korst royaal met boter. Beboter een vuurvaste schaal, leg er 2 sneetjes in met de beboterde kant omhoog.Doe er een lepel suiker, 3 lepels rozijnen en een lepel sukade op. Herhaal dit , eindig met brood. Besprenkel met 2 lepels rum. Klop 2 eieren los. Verwarm 3 dl melk met 2 lepels suiker en de geraspte schil van ½ citroen. Klop dit bij de eieren en giet LANGS het brood. Laat een uurtje staan, strooi er dan een lepel suiker over en nootmuskaat. Zet 40 minuten in de oven (180°) tot het een goudbruin korstje heeft en serveer meteen. |
Home > Recepten