Home > Recepten

Cannelloni met notenroom

8 cannelloni's

zout

50 g hazelnoten

2 eieren

75 g suiker

1 zakje vanillesuiker

30 g bloem

1 lepel maïzena

1 theelepel bakpoeder

2,5 dl garderoom

2 lepels vloeibare honing

30 g amandelschaafsel

geraspte pure chocola
  • Omschrijving recept: Nagerechten
  • Bron: Wilma

Bereiding

Kook de cannelloni in ruim water met zout, haal uit de pan en leg op een doek.

Rasp of maal de hazelnoten.

Klop de eieren met de suiker dik, wit en schuimig en doe in gedeelten bloem, maïzena, bakpoeder en noten erdoor.

Doe in een spuitzak en vul de cannelloni ermee. Leg ze naast elkaar in een ongevette ovenschaal.

Klop de room met de honing los en giet over de cannelloni, strooi de amandelen erover en zet 30 minuten in een oven van 175° tot de vulling gaar is en de amandelen goudbruin zijn.

Bestrooi met de chocola en meteen serveren.