Home > Recepten

Flensjes met exotische compôte

500 g rabarber

1 mango

3 lepels water

1 zakje vanillesuiker

kruidnagelpoeder

1/2 pak viergranen-pannenkoekenmix

4,5 dl melk

2 eieren

75 g gesmolten boter

poedersuiker
  • Omschrijving recept: Nagerechten; Compôtes
  • Bron: Wilma

Bereiding

Snij de rabarber in stukken van 1½ cm. Schil de mango, halveer langs de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.

Kook de rabarber zachtjes 5 minuten met 3 lepels water.

Roer de mango, vanillesuiker en kruidnagel erbij en kook nog 3 minuten zachtjes. Laat wat afkoelen en breng op smaak met suiker.

Maak beslag van de pannenkoekenmix, melk, eieren en gesmolten boter. Bak hiervan zonder extra boter 8 dunne flensjes en hou ze warm.

Leg op elk flensje een flinke lepel compôte, vouw dubbel en bestrooi met poedersuiker.