Flensjes met exotische compôte |
|
500 g rabarber 1 mango 3 lepels water 1 zakje vanillesuiker kruidnagelpoeder 1/2 pak viergranen-pannenkoekenmix 4,5 dl melk 2 eieren 75 g gesmolten boter poedersuiker |
|
BereidingSnij de rabarber in stukken van 1½ cm. Schil de mango, halveer langs de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.Kook de rabarber zachtjes 5 minuten met 3 lepels water. Roer de mango, vanillesuiker en kruidnagel erbij en kook nog 3 minuten zachtjes. Laat wat afkoelen en breng op smaak met suiker. Maak beslag van de pannenkoekenmix, melk, eieren en gesmolten boter. Bak hiervan zonder extra boter 8 dunne flensjes en hou ze warm. Leg op elk flensje een flinke lepel compôte, vouw dubbel en bestrooi met poedersuiker. |
Home > Recepten