Home > Recepten

Meloen met geitenkaas en muntdressing

1/2 rijpe Galiameloen

2 Chabis feuille (geitenkaasjes)

1/2 zakje verse munt (AH)

2 theelepels witte wijnazijn

2 theelepels witte basterdsuiker
  • Omschrijving recept: Nagerechten; Kaasgerechten; Dressing; Frans (Provence)
  • Aantal Porties: 2
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Snij de meloen in 2 parten, schep de pitjes eruit en snij de schil eraf. snij de meloen in dunne plakjes, vang daarbij 2 lepels vocht op.

Zet de kaasjes midden op 2 grote borden, leg de meloen er waaiervormig omheen.

Knip de munt fijn.

Roer munt, azijn, suiker en meloensap door elkaar en schep 2/3 deel over de kaasjes, de rest over de meloen.