Tiramisu met rabarber |
|
500 g rabarber 2 lepels appelsap 100 g aardbeien in kwarten 1 lepel custardpoeder 2 lepels appelsap suiker 250 g mascarponeroom 1 dl volle yoghurt 30 g witte basterdsuiker kaneelbiscuit Bolletje mascarponeroom cacao |
|
BereidingKook moes van de rabarber met 2 lepels appelsap, kook 5 minuten zachtjes en voeg de laatste minuut de aardbei toe.Roer een papje van de custard met 2 lepels appelsap en bind de moes ermee. Kook nog even kort door. Klop 250 g Mascarponeroom, yoghurt en basterdsuiker 5 minuten glad. Verkruimel de biscuit boven 4 hoge wijde glazen, verdeel de rabarber erover, breek weer een koekje, verdeel de room erover. Verkruimel (niet in het glas) een koekje heel fijn en meng met 1 theel. cacao, strooi dit er vlak voor serveren over. |
Home > Recepten