Home > Recepten

Tiramisu met rabarber

500 g rabarber

2 lepels appelsap

100 g aardbeien in kwarten

1 lepel custardpoeder

2 lepels appelsap

suiker

250 g mascarponeroom

1 dl volle yoghurt

30 g witte basterdsuiker

kaneelbiscuit Bolletje

mascarponeroom

cacao
  • Omschrijving recept: Nagerechten; Italiaans
  • Bron: Wilma

Bereiding

Kook moes van de rabarber met 2 lepels appelsap, kook 5 minuten zachtjes en voeg de laatste minuut de aardbei toe.

Roer een papje van de custard met 2 lepels appelsap en bind de moes ermee. Kook nog even kort door.

Klop 250 g Mascarponeroom, yoghurt en basterdsuiker 5 minuten glad.

Verkruimel de biscuit boven 4 hoge wijde glazen, verdeel de rabarber erover, breek weer een koekje, verdeel de room erover.

Verkruimel (niet in het glas) een koekje heel fijn en meng met 1 theel. cacao, strooi dit er vlak voor serveren over.