Home > Recepten

Gesnetteltes van Renate

penne rigati

champignons

2 uien

1/2 l slagroom

paprikakruiden

kerrie

ketjap

1 klein flesje witte wijn

fruitjes

hamlappen of kipfilet

knoflook

parmezaan
  • Omschrijving recept: Deegwaren
  • Bron: smulweb

Bereiding

Vlees in blokjes snijden en kruiden en even 10 minuten laten intrekken.

Champignons in grote stukken snijden en met een klein beetje water gaar stomen.

In een pan met beetje olie vlees gaar bakken en vervolgens de uien en knoflook erbij doen.

Alles uit de pan halen en afblussen met witte wijn, vervolgens vlees er weer bij doen en nog even bakken, dan de champignos met een beetje vocht erbij doen en de slagroom erdoorheen. (evt.nog wat kruiden) even goed laten sudderen en de penne koken (indien je de saus te dun vindt kun je wat allesbinder er bij doen).

Als alles klaar is strooien met parmasan en de gebakken uitjes.

Notities

'Ik weet echt niet hoe je het schrijft...'