Korianderpasta met mosselen |
|
2 kg mosselen 2 teentjes knoflook 2 rode pepertjes 3 bosuitjes 1 dl droge witte wijn 350 g spaghetti zout 15 g verse koriander 2 lepels olijfolie peper |
|
BereidingControleer de mosselen.Snij 1 teen knoflook in plakjes. Snij de peper in ringetjes. Snij de bosui in stukjes van 2 cm. Doe mosselen, knoflookplakjes, pepertjes en bosui in de pan, schenk de wijn erover en laat afgedekt koken tot de mosselen open zijn. Kook de spaghetti beetgaar. Neem de blaadjes van de koriander en hak 1/3 deel grof. Pers het andere teentje knoflook boven een kommetje, roer de olie erdoor, breng op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Doe knoflookolie en niet-gehakte koriander erbij. Schud om en schik op platte borden als een nestje. Schep de mosselen in het midden en garneer met de gehakte koriander. |
Home > Recepten