Home > Recepten

Lasagnetorentje met spinazie en geitenkaas

3 lepels olijfolie

6 blaadjes lasagne

1 uitje

1 teentje knoflook

75 g Bettine Blanc

400 g spinazie

150 g tofu (TofuTime Fijngehakt)

zout

peper

1 lepels grofgehakte oude kaas
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Kaasgerechten
  • Bron: Alelrhande

Bereiding

Breng ruim water met 1 lepel olie aan de kook en kook de lasagne 10 minuten.

Pel de knoflook, verkruimel de kaas.

Spreid de lasagne uit op een schone theedoek en laat uitlekken, snij de plakjes doormidden.

Verhit 1 lepel olie in de koekenpan, fruit de tofu en het gesnipperde ui, pers de knoflook erboven uit en roerbak 3-5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

Verhit 1 lepel olie in de wok. Voeg spinazie beetje bij beetje toe en verhit tot het iets geslonken in. Laat in een zeef even uitlekken. Meng door de kaas en breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg op 2 ovenbestendige borden 1 plakje lasagne, dan de helft van het tofumengsel, dan lasagne, dan de helft van de spinazie, dan weer lasagne en ga door tot alle ingredienten op zijn.

Bestrooi met de oude kaas en zet 5 minuten onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Notities

Vegetarisch gerecht.