Home > Recepten

Ravioli met oesterzwammen en verse basilicum

1 bakje ravioli rosso (AH Huistraiteur)

300 g oesterzwammen

1 ui

4 lepels olijfolie

2 dl droge witte wijn

125 ml slagroom

zout

peper

1 takje basilicum
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Paddestoelgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.

Snij de helft van de oesterzwammen in kleine stukjes.

Snipper het ui. Fruit het ui zachtjes 2 minuten in 2 lepels olie. Voeg de wijn toe en laat 3 minuten inkoken. Voeg slagroom toe en laat 2-3 minuten sudderen.

Snij de rest van de oesterzwammen in reepjes en bak met 2 lepels olie 3 minuten. Op smaak brengen met peper en zout.

Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 2 borden en verdeel de gebakken oesterzwammen er over.

Knip de basilicum erover en serveer met gemengde sla.

Notities

Lekker met gemengde sla