Ravioli met oesterzwammen en verse basilicum |
|
1 bakje ravioli rosso (AH Huistraiteur) 300 g oesterzwammen 1 ui 4 lepels olijfolie 2 dl droge witte wijn 125 ml slagroom zout peper 1 takje basilicum |
|
BereidingKook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.Snij de helft van de oesterzwammen in kleine stukjes. Snipper het ui. Fruit het ui zachtjes 2 minuten in 2 lepels olie. Voeg de wijn toe en laat 3 minuten inkoken. Voeg slagroom toe en laat 2-3 minuten sudderen. Snij de rest van de oesterzwammen in reepjes en bak met 2 lepels olie 3 minuten. Op smaak brengen met peper en zout. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 2 borden en verdeel de gebakken oesterzwammen er over. Knip de basilicum erover en serveer met gemengde sla. NotitiesLekker met gemengde sla |
Home > Recepten