Home > Recepten

Tortelloni met runderreepjes en Gorgonzola

1 bakje tortelloni verde (AH)

1 potje artisjokken in olie (Renna 100 g)

3 lepels olijfolie

1 bakje provençaalse runderreepjes (AH)

80 g Gorgonzola

125 ml slagroom

20 g pijnboompitjes
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Rundvleesgerechten; Kaasgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.

Laat de artisjokken uitlekken en halveer ze.

Bak de runderreepjes 2-3 minuten in 2 lepels olie op hoog vuur, voeg de artisjokken toe en fruit 2-3 minuten mee.

Snij de Gorgonzola in stukjes en roer met de slagroom door het vleesmengsel. Laat 5 minuten zachtjes sudderen.

Bak in 1 lepel olie de pijnboompitjes op hoog vuur in 2 minuten goudbruin.

Giet de pasta af en meng met de saus, verdeel over 2 borden en strooi de pijnboompitjes erover.

Notities

Lekker met tomatensla en zwarte olijven