Tortelloni met runderreepjes en Gorgonzola |
|
1 bakje tortelloni verde (AH) 1 potje artisjokken in olie (Renna 100 g) 3 lepels olijfolie 1 bakje provençaalse runderreepjes (AH) 80 g Gorgonzola 125 ml slagroom 20 g pijnboompitjes |
|
BereidingKook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.Laat de artisjokken uitlekken en halveer ze. Bak de runderreepjes 2-3 minuten in 2 lepels olie op hoog vuur, voeg de artisjokken toe en fruit 2-3 minuten mee. Snij de Gorgonzola in stukjes en roer met de slagroom door het vleesmengsel. Laat 5 minuten zachtjes sudderen. Bak in 1 lepel olie de pijnboompitjes op hoog vuur in 2 minuten goudbruin. Giet de pasta af en meng met de saus, verdeel over 2 borden en strooi de pijnboompitjes erover. NotitiesLekker met tomatensla en zwarte olijven |
Home > Recepten