Aardappel-kruidensalade met zure zult |
|
600 g vastkokende aardappels als Opperdoes zout peper 1 rode ui 2 zakjes verse slakruidenmix van AH 1 lepel sherry-azijn 4 lepels olijfolie 1/2 lepel grove mosterd 6 tros-kerstomaatjes 1 zakje rocket-slamelange van AH 250 g boerenzult in plakken |
|
BereidingSchil de aardappels, snij in dunne plakjes en kook in 5 minuten beetgaar.Snipper het ui heel fijn. Hak de kruiden grof. Klop azijn, olie en mosterd tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de aardappelplakjes uitlekken en schep met de ui en de kruiden voorzichtig door de dressing. Laat 15 minuten staan. Halveer de tomaatjes. Verdeel de rocketsalade over 4 borden. Schep de aardappelsalade in het midden. Leg de zult erop. Garneer met de tomaatjes. NotitiesLekker met grof boerenbrood |
Home > Recepten