Avocado-druiven-kipsalade |
|
4 lepels mayonaise 4 lepels creme fraiche 1 lepel citroensap 1 lepel Dijonmosterd 1 theelepel gedroogde dragon peper zout 250 g gerookte kipfilet 125 g witte druiven 2 avocado's 100 g veldsla cashewnoten bieslook |
|
BereidingKlop een dressing van 4 eetlepels mayonaise en 4 eetlepels crème fraîche, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel Dijonmosterd, 1 theelepel gedroogde dragon, peper en zout.Snij 250 gram gerookte kipfilet in plakjes. Halveer en ontpit 125 gram groene druiven. Schil 2 avocado's en snij het vruchtvlees in partjes. Was 100 gram veldsla. Leg veldsla op vier borden, verdeel de avocado en de kipplakjes, lepel de dressing erover. Garneren met wat cashewnoten en fijngeknipte bieslook. |
Home > Recepten