Home > Recepten

Avocado-druiven-kipsalade

4 lepels mayonaise

4 lepels creme fraiche

1 lepel citroensap

1 lepel Dijonmosterd

1 theelepel gedroogde dragon

peper

zout

250 g gerookte kipfilet

125 g witte druiven

2 avocado's

100 g veldsla

cashewnoten

bieslook
  • Omschrijving recept: Salades; Kipgerechten
  • Bron: NOS-TT Kerstrecepten 1999

Bereiding

Klop een dressing van 4 eetlepels mayonaise en 4 eetlepels crème fraîche, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel Dijonmosterd, 1 theelepel gedroogde dragon, peper en zout.

Snij 250 gram gerookte kipfilet in plakjes.

Halveer en ontpit 125 gram groene druiven.

Schil 2 avocado's en snij het vruchtvlees in partjes.

Was 100 gram veldsla. Leg veldsla op vier borden, verdeel de avocado en de kipplakjes, lepel de dressing erover.

Garneren met wat cashewnoten en fijngeknipte bieslook.