Home > Recepten

Caesar Salad 2

2 sneetjes witbrood in blokjes

2 lepels olijfolie

boter

1 teen knoflook doormidden gesneden

1 krop Romeinse bindsla

4 lepels Parmezaanse kaas

peper

mosterdpoeder

3 a 4 lepels olijfolie

sap van 1 citroen

worcestershiresaus

4 afgespoelde ansjovisfilets

1 losgeklopt ei
  • Omschrijving recept: Salades; Amerikaans (Tex-Mex)

Bereiding

Verhit 2 lepels olijfolie en 1 lepel boter, bak de knoflook 1 minuut en doe het brood erbij tot ze goudbruin zijn. Doe in een kommetje.

Scheur de sla en doe in een schaal.

Strooi de kaas over de sla en schud losjes om. Doe zout, peper en mosterdpoeder erbij en schud om. Olijfolie en citroensap erdoor. Dan de ansjovis, worcestershiresaus en het rauwe ei. Goed omschudden.

Serveren met de croûtons.