Chorizosalade met driekleurenpasta |
|
zout 1 lepel olie 300 g fusilli tricolore 4 eieren 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 1 groene paprika 200 g chorizo aan 1 stuk 1 dl American sladressing Calve 2 lepels tomatenketchup 12 kerstomaatjes 12 zwarte olijven zonder pit |
|
BereidingKook de fusilli in water met zout en olie in 10 minuten beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen. Snij de bleekselderij in dunne reepjes. Snij de paprika's in blokjes. Snij de chorizo in blokjes. Roer dressing en ketchup tot een saus. Breng op smaak met zout en peper. Schep fusilli, bleekselderij, paprika en chorizo door de saus. Pel de eieren en snij in plakjes. Halveer de tomaatjes. Snij de olijven in plakjes. Garneer de salade met de ei, tomaatjes en olijven. |
Home > Recepten