Home > Recepten

Chorizosalade met driekleurenpasta

zout

1 lepel olie

300 g fusilli tricolore

4 eieren

2 stengels bleekselderij

1 gele paprika

1 groene paprika

200 g chorizo aan 1 stuk

1 dl American sladressing Calve

2 lepels tomatenketchup

12 kerstomaatjes

12 zwarte olijven zonder pit
  • Omschrijving recept: Salades; Deegwaren; Vleesgerechten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Kook de fusilli in water met zout en olie in 10 minuten beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen.

Snij de bleekselderij in dunne reepjes. Snij de paprika's in blokjes. Snij de chorizo in blokjes.

Roer dressing en ketchup tot een saus. Breng op smaak met zout en peper.

Schep fusilli, bleekselderij, paprika en chorizo door de saus.

Pel de eieren en snij in plakjes. Halveer de tomaatjes. Snij de olijven in plakjes.

Garneer de salade met de ei, tomaatjes en olijven.