Home > Recepten

Garnalenkom

3 koolrabi's

3 pijpuitjes of een prei

250 g champignons

300 g gekookte Hollandse garnalen

3 lepels kappertjes

peterselie

1 lepel wijnazijn

1 lepel olijfolie

zout

peper
  • Omschrijving recept: Salades; Garnalengerechten

Bereiding

Schil 3 koolrabi's, verwijder de harde onderkant en snij in reepjes.

Snij 3 pijpuitjes of een preitje in plakken.

Haal van 250 g champignons de steeltjes weg en snij in plakjes.

Kook de champignons en koolrabi ±10 minuten in water met wat zout tot de koolrabi zacht is. Spoel uit onder de koude kraan in een vergiet.

Meng dit met 300 g gekookte Hollandse garnalen en 3 lepels kappertjes in een glazen kom, garneer met peterselie.

Serveren met vinaigrette van 1 lepel wijnazijn, 1 lepel olijfolie, zout en peper.