Maïs-maaltijdsalade van Sarjenka |
|
450 g panklare krielaardappeltjes 2 lepels olie 1 lepel citroensap 4 theelepels tacokruiden 300 g maïskorrels uit blik 1 rode ui 200 g Cheddar 227 g ananasstukjes uit blik 150 g rauwkost |
|
BereidingIn pan met weinig water aardappeltjes afgedekt in ca. 5 min. zachtjes gaarkoken. Intussen in kom olie, citroensap en tacokruiden tot dressing roeren. Aardappeltjes afgieten en door tacodressing scheppen, laten afkoelen.Intussen ui pellen en in dunnen ringen snijden. Maïs laten uitlekken. Kaas in kleine blokjes snijden. Ananas laten uitlekken en klein snijden. Maïs, kaasblokjes, ananas en rauwkost door elkaar scheppen. Maïssalade op midden van schaal scheppen. Aardappeltjes eromheen scheppen. Uiringen erover verdelen. Serveren met tortilla chips. |
Home > Recepten