Home > Recepten

Aardappelsalade met geitenkaas, warme

zout

peper

500 g krieltjes in de schil

200 g zachte geitenkaas zonder korst

2 bosuitjes

2 bospeentjes

10 zwarte olijven zonder pit

2 lepels azijn

2 theelepels Zaanse mosterd

1 theelepel majoraan

3 lepels olie

1 zakje veldsla
  • Omschrijving recept: Salades; Aardappelgerechten; Kaasgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Kook de krieltjes gaar. Giet ze af.

Prak de kaas met een vork fijn.

Snij de bosui in ringetjes.

Snij de bospeen in plakjes

Snij de olijven in plakjes

Klop azijn, mosterd, majoraan, olie, zout en peper tot een sausje, schep bosui, olijven en peen erdoor.

Schep de aardappels erdoor.

Verdeel de sla over 2 borden, schep de aardappelsalade erop en verdeel de kaas erover.