Yam Nuea 1 (vleessalade) |
|
450 g rundvleesfilet 2 teentjes knoflook 6 korianderbladeren 50 g suiker 2 theelepels lichte sojasaus 2 theelepels limesap zout peper 2 lente-uitjes 6 rode pepers 25 ml olie slabladeren |
|
BereidingKook het vlees tot het de gewenste gaarte heeft en snijd het in plakjes.Kneus de knoflook, hak 2 korianderbladeren fijn, doe ze, samen met de suiker, de sojasaus, het limesap, het zout en de versgemalen zwarte peper in een vijzel en stamp alles fijn. snijd de lente-uitjes en de pepers in kleine stukjes. Verwarm de olie in een wadjan en bak het kruidenmengsel al roerend 3-4 minuten. Doe het vlees erbij en bak nog 1 minuut door. Haal het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Leg de slabladeren op een schotel en leg het vlees erop. Strooi de lente-uitjes en de pepers erover en garneer verder met de overgebleven korianderbladeren. |
Home > Recepten