Home > Recepten

Tuinkruidensaus, koude

5 lepels creme fraiche

3 lepels mayonaise

1/2 lepel kappertjes

1/2 lepel peterselie

1 theelepel bieslook

1 theelepel kervel

zout

peper

limoensap of citroensap

enkele druppels worcestersaus

knoflook op olie

2 theelepels droge witte vermouth Noilly Prat
  • Omschrijving recept: Sausjes

Bereiding

Koude tuinkruidensaus: klop 5 lepels crème fraîche los, meng met 3 lepels mayonaise.

Voeg ½ lepel uitgelekte kappertjes, ½ lepel fijngehakte peterselie, 1 theel. fijngehakte bieslook, 1 theel. fijngehakte kervel, zout en peper toe.

Afmaken met wat citroen- of limoensap en/of enkele druppels Worcestershiresaus en/of knoflook op olie, eventueel ook 2 theel. droge witte vermout (Noilly Prat).