Cioppino (vissoep) |
|
1 ui 2 teentjes knoflook 1 groene paprika 4 lente-uitjes olijfolie 500 g tomaten 4 lepels tomatenpuree zout peper basilicum 1/4 l witte wijn 600 g schelvis of kabeljauw krab 500 g mosselen in de schelp 250 g grote garnalen |
|
BereidingFruit 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 groene paprika en 4 lente-uitjes in olijfolie, voeg 500 g tomaten, 4 lepels tomatenpuree, zout, peper en basilicum toe en sudder afgedekt ½ uur.Voeg ¼ l witte wijn toe, 600 g schelvis of kabeljauw in stukken en krab, pruttel een kwartier. Leg er 500 g mosselen in de schelp en 250 g grote garnalen in en laat een kwartier pruttelen. NotitiesRecept uit Fisherman's Warf, San Francisco |
Home > Recepten