Home > Recepten

Cioppino (vissoep)

1 ui

2 teentjes knoflook

1 groene paprika

4 lente-uitjes

olijfolie

500 g tomaten

4 lepels tomatenpuree

zout

peper

basilicum

1/4 l witte wijn

600 g schelvis of kabeljauw

krab

500 g mosselen in de schelp

250 g grote garnalen
  • Omschrijving recept: Soepen; Amerikaans (San Francisco)

Bereiding

Fruit 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 groene paprika en 4 lente-uitjes in olijfolie, voeg 500 g tomaten, 4 lepels tomatenpuree, zout, peper en basilicum toe en sudder afgedekt ½ uur.

Voeg ¼ l witte wijn toe, 600 g schelvis of kabeljauw in stukken en krab, pruttel een kwartier.

Leg er 500 g mosselen in de schelp en 250 g grote garnalen in en laat een kwartier pruttelen.

Notities

Recept uit Fisherman's Warf, San Francisco