Parelhoensoep met spiering en shii-take |
|
2 kg parelhoenkarkassen 8 steranijs 100 g tempurameel water 100 g spiering 150 g shiitake zonder steeltjes 2 lepels soja-olie 2 tenen knoflook 12 blaadjes koriander olijfolie |
|
BereidingTrek een heldere bouillon van de karkassen. Na 8 uur door een zeef met een vochtige doek halen en laten reduceren tot 500 ml. Trek dan de steranijs 5 minuten mee.Maak een tempurabeslag van het meel en evenveel water. Verhit de soja-olie. Haal de spiering door het beslag en frituur goudbruin. Bak de shii-takes innolijfolie met knoflook op laag vuur. Verhit de bouillon. Doe de spiering, shiitake en steranijs op de borden, giet de bouillon erover, garneer met koriander en serveer. NotitiesVolledige naam: Krokant gebakken spiering en shii-take paddestoelen in een met steranijs geparfumeerde bouillon |
Home > Recepten