Groentesoep met omeletreepjes, Oosters |
|
2 eieren zout peper 1/2 lepel boter 2 groentebouillonblokjes 1 pak Oosterse soepgroenten AH 1/2 rode peper 1/2 theelepel sesamolie 1/2 zakje knoflookbieslook |
|
BereidingKlop de eieren los met zout en peper, smelt de boter in de koekenpan en bak een dunne omelet.Breng 1 liter water aan de kook en los de bouillonblokjes erin op. Verwijder de zaadjes van de peper en snij de peper in ragfijne reepjes. Voeg peper, groentepakket en sesamolie toe aan de bouillon. Laat 5 minuten zachtjes koken. Rol de omelet op een bord op en snij in dunne schuine repen. Knip de bieslook fijn. Schep de soep in 2 (lunchgerecht) of 4 (voorgerecht) diepe kommen, doe de omeletreepjes erin en bestrooi met bieslook. |
Home > Recepten