Home > Recepten

Avocado, gevuld 2

1 krop lollo rosso

2 vleestomaten

100 g belegen Leidse kaas

4 rijpe avocado's

2 eetlepels citroensap

150 g Hüttenkäse

1 eetlepel fijngeknipt bieslook

zout

peper

50 g gepelde walnoten
  • Omschrijving recept: Groentegerechten
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Bron: Carola Thomas

Bereiding

Was de sla, laat de bladeren goed uitlekken en scheur ze in stukjes. Snijd de tomaten in plakjes. Verdeel de sla en tomaat over vier borden.

Rasp de Leidse kaas. Halveer de avocado's en schep het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in stukjes en besprenkel het met citroensap.

Schep de Hüttenkäse, de Leidse kaas en het bieslook door de avocadostukjes. Breng op smaak met zout en peper.

Vul de avocadohelften met het mengsel en zet op elk bord 2 gevulde avocadohelften. Hak de noten grof en strooi ze over de avocado's.

Notities

Lekker met geroosterd volkorenbrood