Filodeegbakjes met mango-kaassalade |
|
1/2 pakje diepvries-filodeeg (Easy Bakery. 225 g) 3 lepels olie 1 kleine mango 150 g Kernhemmer 1 takje dragon 1 lepel citroensap zout peper 25 g pistachenootjes |
|
BereidingOntdooi het deeg volgens gebruiksaanwijzing.Verwarm de oven voor op 200°. Snij het deeg in 24 stukjes van 8 x 8 cm en bestrijk met olie. Bestrijk de muffinvorm met olie. Leg steeds 2 velletjes deeg op elkaar en druk in een holletje. Bak 8 minuten in de oven. Laat afkoelen. Schil de mango, snij het vruchtvlees in plakken van de pit. Snij de kaas in blokjes. Knip de dragon heel fijn in een kom, meng mango, kaas en citroensap erdoor. Op smaak brengen met zout en peper. Pel de pistache en hak ze grof. Vul de fillodeegbakjes met de mango-kaassalade, strooi de pistache er overheen. NotitiesKan als borrelhapje met sherry of port worden geserveerd.BenodigdhedenGebruik muffinvorm met 12 holletjes, of 12 kleine cakevormpjes |
Home > Recepten