Home > Recepten

Oesterpâté, gerookte, uit de magnetron

1 blikje gerookte oesters (100 g)

250 g kabeljauwfilet

50 g paneermeel

2 eieren

100 g Mon Chou

2 lepels koffieroom

1 lepel citroensap

2 theelepels worcestershiresaus

zout

peper
  • Omschrijving recept: Oâté's; Schelpdiergerechten; Magnetron
  • Aantal Porties: 8

Bereiding

Bekleed de bodem van de vorm met bakpapier.

Laat de oesters uitlekken en snij in stukken.

Pureer kabeljauw, paneermeel, eieren, Mon Chou, koffieroom, citroensap, worcestershiresaus, zout en peper in de foodprocessor, schep de oesters erdoor en zet ˝ uur afgedekt in de koelkast.

Vul de vorm en zet afgedekt 12-14 minuten op 210 watt. Laten afkoelen, in plakken serveren.

Notities

Lekker met toast en boter

Benodigdheden

Voor een langwerpige vorm van 7,5 dl.